App

MedicijnKluis

 

Uw geneesmiddelen herhalen vanaf de bank of in de trein? Dat kan met de app MedicijnKluis. Nu gratis te downloaden.

Voor wie ?
Deze service is beschikbaar voor patiënten van de huisartsenpraktijken Stevenshof en Zaaijer, Zaaijer en Hensing.

Wat is het?
MedicijnKluis is een app die zorgt voor een koppeling tussen uw smartphone en ons apotheek systeem. Hierdoor kunt u met uw smartphone medicatie herhalen met een simpele druk op de knop.

Hoe werkt het?
De app is beschikbaar voor zowel apple als android gebruikers en te downloaden in de playstore of de appstore. Om gebruik te maken van de app moet u eerst een geactiveerd account aanmaken.

Wanneer u een geregistreerd account heeft kunt u na het downloaden zich aanmelden in de app. Dit doet u door middel van uw email en wachtwoord wat u aangemaakt heeft bij het registreren.
Let op: Om gebruik te maken van de MedicijnKluis moet uw 06-nummer bekend zijn in uw dossier.

Na het aanmelden in de app krijgt u een sms met toegangscode. Deze voert u eenmalig in. Nu wordt er gevraagd om een 5-cijferige pincode tweemaal in te voeren. Met deze code zult u in het vervolg inloggen en uw medicatie herhalen, dus onthoudt deze goed!  

Via de app herhalen
Nu kunt u inloggen in de app en ziet uw een overzicht van de medicatie afgeleverd door Apotheek Stevenshof. Hier kunt u de medicatie markeren en bestellen. Na het verzenden van de aanvraag doormiddel van de 5-cijferige pincode neemt Apotheek Stevenshof uw aanvraag in behandeling.

Wanneer u de medicatie online herhaald staat deze twee werkdagen later klaar na 14.00 in de apotheek.

De app is een service van Apotheek Stevenshof en is gratis. 

Actueel

06 sep

Doe mee met Stoptober

Wat leuk dat u interesse hebt in Stoptober! U kunt zich vanaf 7 september inschrijven voor Stoptober 2018! Wellicht wilt u graag alvast wat achtergrondinformatie.

27 aug

Gevaren van zware pijnstiller Oxycodon

Het aantal gebruikers van de sterke pijnstiller Oxycodon is de afgelopen 10 jaar vervijfvoudigd. Tot bijna een half miljoen gebruikers in 2017. Het gebruik blijkt niet zonder risico.

06 aug

Bericht wanneer uw medicijnen klaarstaan

U krijgt nu automatisch van ons een e-mail als uw medicijnen in de apotheek klaarstaan. Een nieuwe service bedoeld om het afhalen van uw medici

06 jul

Rustig uw medicijnen bespreken

Er zijn nu twee spreekkamers in de apotheek. Hier kunt u rustig het gebruik van uw medicijnen bespreken. 

Academische apotheek Stevenshof

Apotheek Stevenshof is in 1985 opgericht als een academische apotheek vanuit de universiteit. In deze apotheek experimenteren we graag met nieuwe vormen van begeleiding van het gebruik geneesmiddelen met als doel de farmaceutische patiëntenzorg te verbeteren (“innoveren’’). In de apotheek wordt daarom praktijkonderzoek uitgevoerd om hierover kennis te verzamelen en kunnen we u benaderen met vragenlijsten. Naast patiëntenzorg en onderzoek staat onderwijs centraal. Apotheek Stevenshof investeert in de deskundigheid van haar personeel middels interne scholingen en heeft altijd plaats voor stages van apothekers en apothekersassistenten.

Privacyverklaring

Contact

Apotheek Stevenshof  Openingstijden: Bezorgtijden:  
Theda Mansholtstraat 1 
2331 JE Leiden 
T. 071 576 63 11
F. 071 576 62 51
E. info@apotheekstevenshof.nl 
Maandag t/m Vrijdag 
8:00 uur tot 18:00 uur
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
14:00 - 18:00 uur
13:00 - 18:30 uur
13:00 - 18:30 uur
15:00 - 19:00 uur
14:00 - 18:00 uur