Maatregelen
Wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de adviezen van het RIVM zullen wij de volgende maatregelen treffen. Aangezien de apotheekzorg onder de vitale dienstverlening valt, is het in uw en ons belang deze maatregelen te treffen. Wij rekenen daarom op uw begrip.

  1. Ervaart u ziekteverschijnselen door het Coronavirus zoals hoesten, slijm opgeven, benauwdheid, neusverkoudheid en/of keelpijn, hoofdpijn, reukverlies, kom dan niet naar de apotheek. Er bestaat de kans dat u andere mensen, waaronder het personeel van de apotheek, besmet. Laat uw medicatie door iemand afhalen zonder klachten of e-mail ons met het verzoek de medicatie te bezorgen (info@apotheekstevenshof.nl).
  2. Wij verzoeken u om met niet meer dan 6 personen tegelijk in onze wachtruimte te wachten. Houd minstens 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers. Zijn er 6 personen in de wachtruimte aanwezig, loop dan even naar buiten of kom later terug.

Afhaalautomaat
Haal bij voorkeur uw medicijnen op via onze medicijnafhaalautomaat. Deze bevindt zich in de buitenmuur van de apotheek, links naast de hoofdingang van het gezondheidscentrum. De kluis is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt uw medicijnen afhalen op een moment dat u dat wilt. Om gebruik te maken van deze 24-uurs afhaalservice hebben wij wel uw e-mailadres nodig. Zodra uw recept is verwerkt, plaatsen wij de medicijnen in de afhaalautomaat. U ontvangt van ons dan een afhaalbericht via email met daarin een persoonlijke afhaalcode. Hiermee kunt u uw medicijnen zelf afhalen uit de automaat. Wilt u hier voortaan gebruik van maken, stuurt u dan een e-mail met uw naam en geboortedatum naar info@apotheekstevenshof.nl o.v.v. inschrijving afhaalautomaat.

Koelkastproducten kunnen niet in de afhaalautomaat worden weggelegd. En wilt u ook geneesmiddelen laten klaarleggen waarvoor een betaling verricht moet worden, geeft u dan uw rekeningnummer door zodat wij betalingen automatisch kunnen incasseren. We kunnen u een speciaal formulier sturen waarin  u uw gegevens kan invullen en kan ondertekenen.  Vanwege de huidige omstandigheden kunt u ook uw rekeningnummer per email doorgeven en aangeven dat u akkoord bent met automatische incasso.

Bezorgservice
Ook kunt u een verzoek indienen voor bezorging van geneesmiddelen. Wij geven de voorkeur aan het bezorgen door de brievenbus om zoveel mogelijk het contact tussen u en de bezorger te vermijden. Wij vragen u er alert op te zijn dat uw kinderen of huisdieren niet uw medicijnen uit uw brievenbus pakken. Indien de medicatie niet door de brievenbus past, zal de bezorger de medicatie op de grond plaatsen, aanbellen en afstand nemen.

Gezondheidscentrum Stevenshof
Alle geldende adviezen en maatregelen vanuit de huisartspraktijk kunt u raadplegen middels deze link