Eind juni hebben wij u op de hoogte gesteld van de drukte en personeelstekort in de apotheek. Hierdoor zijn wij tijdens de lunch gesloten tijdens de zomerperiode. Helaas is er sprake van
aanhoudend personeelstekort en om te zorgen dat het overgebleven personeel overeind blijft staan, zullen wij noodgedwongen de lunchsluiting moeten verlengen. Wij zijn nog druk op zoek
naar personeel, dus mocht u een geïnteresseerde kennen, dan horen wij dat graag.

Het volgende geldt nog steeds:

  • Apotheek Stevenshof zal tussen de middag van 12 tot 14 uur gesloten zijn. Tijdens deze uren kunt u niet terecht, tenzij sprake is van een spoedeisend recept. U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen via 071-5766311 en keuze 1 maken voor spoed. Wij overleggen dan met u hoe en wanneer wij dit recept aan u kunnen afleveren.
  • In de ochtend zal apotheek Stevenshof tussen 10 en 11 uur niet telefonisch bereikbaar zijn voor vragen. Alleen in geval van spoed kunt u ons bereiken op 071-5766311, keuze 1.
  • Wij verzoeken u te wachten totdat uw een e-mail heeft ontvangen en ons niet te bellen of en wanneer uw geneesmiddel klaarligt.
  • Krijgt u een geneesmiddel voor de eerste keer, dan kunt u uiteraard wel naar de apotheek komen om dit op te halen tijdens openingstijden van 8 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur.

Komt u normaal gesproken uw geneesmiddel in de apotheek ophalen, en wilt u liever niet wachten, dan kunt u ook gebruik maken van de afhaalautomaat. U kunt een mail sturen naar info@apotheekstevenshof.nl sturen om dit aan te geven of dit aangeven op het moment dat u een herhaalrecept aanvraagt via telefoon of app. Alleen grote verpakkingen en koelkastproducten passen niet in de automaat.