Rustig uw medicijnen bespreken

Rustig uw medicijnen bespreken

vrijdag, 6 juli 2018

Er zijn nu twee spreekkamers in de apotheek. Hier kunt u rustig het gebruik van uw medicijnen bespreken. 

 

Bij de verbouwing van onze apotheek hebben wij twee spreekkamers - ook wel informatiekamers genoemd - gemaakt. De spreekkamers zitten direct naast de balie. Eén links en één rechts ervan. 

U zult merken dat wij u vaker zullen uitnodigen in één van de spreekkamers voor een gesprek over uw medicijnen.  U kunt denken aan informatie over uw medicijn als u het voor het eerst gaat gebruiken, waar u op moet letten in combinatie met andere medicijnen die u al gebruikt of bijvoorbeeld uitleg en instructie bij het gebruik van een inhallator.

Natuurlijk kunt u ook zelf aangeven als u graag het gesprek over uw medicijnen in de rust en de privacy van één van de spreekkamers wilt voeren. 

Actueel

10 Mar

Bezoek Minister Bruins

Vandaag heeft Minister Bruins onze Academische apotheek en SIR bezocht.
In een vrij kort tijdsbestek heeft hij een rondleiding door de apotheek gedaan en vervolgens heeft een aantal medewerkers hem geïnformeerd over onze belangrijkste zorgprojecten.

Academische apotheek Stevenshof

Apotheek Stevenshof is in 1985 opgericht als een academische apotheek vanuit de universiteit. In deze apotheek experimenteren we graag met nieuwe vormen van begeleiding van het gebruik geneesmiddelen met als doel de farmaceutische patiëntenzorg te verbeteren (“innoveren’’). In de apotheek wordt daarom praktijkonderzoek uitgevoerd om hierover kennis te verzamelen en kunnen we u benaderen met vragenlijsten. Naast patiëntenzorg en onderzoek staat onderwijs centraal. Apotheek Stevenshof investeert in de deskundigheid van haar personeel middels interne scholingen en heeft altijd plaats voor stages van apothekers en apothekersassistenten.

Privacyverklaring

Contact

Apotheek Stevenshof  Openingstijden: Bezorgtijden:  
Theda Mansholtstraat 1 
2331 JE Leiden 
T. 071 576 63 11
F. 071 576 62 51
E. info@apotheekstevenshof.nl 
Maandag t/m Vrijdag 
8:00 uur tot 18:00 uur
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
14:00 - 18:00 uur
13:00 - 18:30 uur
13:00 - 18:30 uur
15:00 - 19:00 uur
14:00 - 18:00 uur