Online

Online herhalen 
 

Geen telefoontje meer naar de herhaalreceptenlijn of een bezoekje aan de assistente van de huisarts? Uw recept herhalen op een moment dat voor u uitkomt? Dat kan via Online herhalen.

Voor wie? 
Deze service is alleen beschikbaar voor cliënten van de huisartsenpraktijken Stevenshof en Zaaijer, Zaaijer en Hensing.

Hoe werkt het?
Op de site van Apotheek Stevenshof kunt u een account aanmaken. Met uw persoonlijke account kunt u inloggen op uw eigen pagina met een overzicht van de aan u afgeleverde geneesmiddelen door Apotheek Stevenshof. Met een simpele klik op de knop kunt u online deze geneesmiddelen herhalen. 

U kunt op twee mogelijke manieren een account aanmaken:

  1. U registreert een account bij Apotheek Stevenshof en logt vervolgens in met DigiD en sms code. U kunt gelijk uw medicatie online herhalen.
  2. U registreert een account bij Apotheek Stevenshof en logt vervolgens in met uw e-mail en een zelf gekozen wachtwoord. Voordat u online kunt herhalen moet u zich eerst identificeren met een geldig legitimatie bewijs in de apotheek. Wij zullen dan online herhalen voor u activeren. Dit om misbruik tegen te gaan.

Na het registreren en activeren van uw account kunt u in het vervolg online of via de app MedicijnKluis uw geneesmiddelen herhalen.

Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door Apotheek Stevenshof in behandeling genomen. 
Wat vóór 10.00 uur online is aangevraagd ligt de volgende werkdag vanaf 14.00 uur voor u klaar bij de apotheek (op vrijdag na 10.00 uur, zaterdag of zondag aangevraagd ligt dinsdag vanaf 14.00 uur klaar).

De herhaalservice is een service van Apotheek Stevenshof en is gratis. 
 

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice.

Actueel

06 sep

Doe mee met Stoptober

Wat leuk dat u interesse hebt in Stoptober! U kunt zich vanaf 7 september inschrijven voor Stoptober 2018! Wellicht wilt u graag alvast wat achtergrondinformatie.

27 aug

Gevaren van zware pijnstiller Oxycodon

Het aantal gebruikers van de sterke pijnstiller Oxycodon is de afgelopen 10 jaar vervijfvoudigd. Tot bijna een half miljoen gebruikers in 2017. Het gebruik blijkt niet zonder risico.

06 aug

Bericht wanneer uw medicijnen klaarstaan

U krijgt nu automatisch van ons een e-mail als uw medicijnen in de apotheek klaarstaan. Een nieuwe service bedoeld om het afhalen van uw medici

06 jul

Rustig uw medicijnen bespreken

Er zijn nu twee spreekkamers in de apotheek. Hier kunt u rustig het gebruik van uw medicijnen bespreken. 

Academische apotheek Stevenshof

Apotheek Stevenshof is in 1985 opgericht als een academische apotheek vanuit de universiteit. In deze apotheek experimenteren we graag met nieuwe vormen van begeleiding van het gebruik geneesmiddelen met als doel de farmaceutische patiëntenzorg te verbeteren (“innoveren’’). In de apotheek wordt daarom praktijkonderzoek uitgevoerd om hierover kennis te verzamelen en kunnen we u benaderen met vragenlijsten. Naast patiëntenzorg en onderzoek staat onderwijs centraal. Apotheek Stevenshof investeert in de deskundigheid van haar personeel middels interne scholingen en heeft altijd plaats voor stages van apothekers en apothekersassistenten.

Privacyverklaring

Contact

Apotheek Stevenshof  Openingstijden: Bezorgtijden:  
Theda Mansholtstraat 1 
2331 JE Leiden 
T. 071 576 63 11
F. 071 576 62 51
E. info@apotheekstevenshof.nl 
Maandag t/m Vrijdag 
8:00 uur tot 18:00 uur
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
14:00 - 18:00 uur
13:00 - 18:30 uur
13:00 - 18:30 uur
15:00 - 19:00 uur
14:00 - 18:00 uur