Scholing

Als apothekersassistente en apotheker is het belangrijk om je kennis altijd bij te houden. Al onze apothekersassistenten worden verplicht gesteld ieder jaar deel te nemen aan meerdere nascholingen. Daarnaast wordt er 4x per jaar een gezamenlijke interne nascholing georganiseerd om zowel competenties als als inhoudelijke kennis te verbeteren. Momenteel zijn al onze apothekersassistenten ingeschreven en registeerd bij het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten.

Ook voor apothekers geldt dat iedere 5 jaar de registratie als apotheker moet worden verlengd om als apotheker BIG-geregisteerd te blijven. Hiervoor volgen alle apotheker meerdere cursussen gedurende het jaar en is de eis dat alle apothekers die werkzaam zijn bij academische apotheek Stevenshof BIG registeerd zijn. Daarnaast geven onze verschillende gespecialiseerde apothekers geregeld nascholing aan de apothekersassistenten maar ook aan andere apothekers in Nederland (https://sirstevenshof.nl/onderwijs).

 

Academische apotheek Stevenshof

Apotheek Stevenshof is in 1985 opgericht als een academische apotheek vanuit de universiteit. In deze apotheek experimenteren we graag met nieuwe vormen van begeleiding van het gebruik geneesmiddelen met als doel de farmaceutische patiëntenzorg te verbeteren (“innoveren’’). In de apotheek wordt daarom praktijkonderzoek uitgevoerd om hierover kennis te verzamelen en kunnen we u benaderen met vragenlijsten. Naast patiëntenzorg en onderzoek staat onderwijs centraal. Apotheek Stevenshof investeert in de deskundigheid van haar personeel middels interne scholingen en heeft altijd plaats voor stages van apothekers en apothekersassistenten.

Privacyverklaring

Contact

Apotheek Stevenshof  Openingstijden: Bezorgtijden:  
Theda Mansholtstraat 1 
2331 JE Leiden 
T. 071 576 63 11
F. 071 576 62 51
E. info@apotheekstevenshof.nl 
Maandag t/m Vrijdag 
8:00 uur tot 18:00 uur
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
14:00 - 18:00 uur
13:00 - 18:30 uur
13:00 - 18:30 uur
15:00 - 19:00 uur
14:00 - 18:00 uur