Update 7 april 2023:

Eerder deze week hebben wij u geïnformeerd over een verstoring in MijnGezondheid.net en de MedGemak-app. Het probleem rondom het bestellen van medicatie in de MedGemak-app is opgelost.

Update in appstores
Om het bestellen van medicatie weer mogelijk te maken in de MedGemak-app, verschijnt binnen enkele uren een nieuwe update van MedGemak in de Apple App Store en Google Play Store. De meeste mobiele apparaten halen automatisch de nieuwe update op. Als het nog niet lukt om medicatie te bestellen via de MedGemak-app, dan kunt u de app handmatig updaten.

 

3 april 2023:

Helaas is er op dit moment een storing, waardoor de MedGemak app niet goed werkt. De applicatie sluit zichzelf af zodra u een bestelling wilt plaatsen. De beheerders zijn druk bezig om een oplossing te zoeken. In de tussentijd kunt u proberen medicatie te bestellen via de website MijnGezondheid.net. Deze website werkt als het goed is wel, maar mogelijk langzamer.

Als dit niet lukt en u heeft medicatie nodig, mail dan naar info@apotheekstevenshof.nl.

Heeft u een huisarts in Gezondheidscentrum Stevenshof? Dan kunt u elke werkdag tussen 9:00 en 11:00 bellen naar de herhaalreceptenlijn via 071 576 62 53.

Excuses voor het ongemak!